ACTUALIZARE STADIU PROIECT | ZIDEȘTE ÎMPREUNĂ CU NOI!

În câteva rânduri dorim să vă prezentăm stadiul proiectului ARCA (proiecte finalizate cât și în desfășurare).

Vă mulțumim încă o dată pentru implicarea dumneavoastră în acest proiect! Știm că fără Dumnezeu, dar și fără dumneavoastră, nu am fi ajuns aici!

Scopul asociației este de a construi o casă de tip familial pentru copiii aflați în situație de risc, iar ca și obiective avem:

– cazarea copiilor într-o casă de tip familial
– sprijinirea lor pe toată durata cazării cu alimente, haine, rechizite și alte
nevoi personale
– prevenirea abandonului școlar
– reintegrare socială

În sensul îndeplinirii scopului și a obiectivelor am desfășurat următoarele:

• În 27.09.2016, am cumpărat terenul care se află în comuna Pișchia (aprox. 20 km de Timișoara), județul Timiș și are o suprafață de 1002 mp
• Am efectuat studiul geotehnic și topometric al terenului
• Am primit certificatul de urbanism
• Proiectul de arhitectură și structură sunt finalizate
• În 7.06.2017, am primit documentația proiectului pentru instalații electrice, sanitare și termice (Instalații termice, electrice și sanitare)

De asemenea pentru a avansa în strângerea de fonduri pentru construirea casei am organizat câteva proiecte:

Proiecte finalizate:

1. Alături de echipa ARCA HANDMADE, am confecționat diverse ornamente pentru târgul de Crăciun „IMChristmas” (16-23 decembrie 2016) din Iulius Mall. În urma vânzărilor s-au strâns 3171 RON.

2. Târgul ”Baby Ghiocel”(25-26 Februarie 2017) organizat la Casa Tineretului Timișoara (lângă spitalul Județean) în cadrul căruia am vândut produse second-hand(SH), destinate copiilor și mămicilor, cât și Târgul de MĂRȚIȘOR (25 Februarie – 1 Martie 2017), organizat de Iulius Mall Timișoara, în cadrul căruia am vândut produse confecționate în atelierul nostru de croitorie, dar și produse ornamentale handmade și desigur mărțișoare. În urma vânzărilor s-au strâns 2018 RON.

3. Târgul „FEMINA”(18 Martie 2017), organizat la Casa Tineretului Timișoara, cu produse SH destinate mămicilor. În urma vânzărilor s-au strâns 740 RON.

4. Târgul „Baby Iepuraș”(8 Aprilie 2017) organizat la Casa Tineretului Timișoara, unde am vândut produse SH destinate copiilor cât și Târgul „IMPascal”(7-12 Aprilie 2017), organizat de Iulius Mall Timișoara, unde am vândut produse realizate de echipa ARCA HANDMADE, cu ocazia sărbătorii de Paște. În urma vânzărilor s-au strâns 1620 RON.

Pentru a fi la curent cu detaliile privind târgurile vă invităm să ne urmăriți pe pagina noastră de facebook și pe site.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați la aceste târguri, să continuați prin aceasta să ne sprijiniți în proiectul de construire a casei pentru acești micuți pentru că știm că împreună suntem mai puternici și mai eficienți!

În desfășurare:

• Primirea autorizației de construire
• Obținerea certificatului de acreditare ca furnizor de servicii sociale

Vă mulțumim!

➺ Website: www.arca-upt.ro
➺ Facebook: fb.com/ARCA.UPT
➺ E-mail: arca.upt@gmail.com
➺ 0755563837 – CRISTIAN-CORNEL ARDELIAN (Președinte)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *